Er du årets Talent anno 2017?

Så skal du se med her!

Årets Talent 2017 giver Danmarks mange unge bager- og konditorlærlinge muligheden for at arbejde med faget på en ny og anderledes måde:
•    At motivere til produktudvikling blandt lærlingene på fagskolerne og i virksomhederne
•    At lærlingene kan påvirke kollegerne i deres virksomheder til også at produktudvikle og deltage i Danmarks Bedste Brød og Kager
•    At hædre dygtige unge fagfolk i offentligheden
•    At omtale talentprismodtagerne, skolerne og virksomhederne i fagbladet Bager & Konditor

Konkurrencen består af to sideløbende konkurrencer henholdsvis på udvikling af en specialbrødstype og en kransekage. Produktudviklingen sker på landets fagskoler i forbindelse med klasseundervisningen, men forhåbentlig også ude i virksomhederne.
Indledende runde afholdes samtidig med "hovedkonkurrencen" Danmarks Bedste Brød og Kager. Det betyder, at der er indledende runde i enten Odense eller Køge henholdsvis den 5. og 7. september. Begge dage mellem 11.00 og 12.30.

Her finder man de produkter, der skal med til den store finale på Rådhuspladsen i København den 3. oktober

Tilmelding til konkurrencen er allerede åben. Du klikker dig bare ind HER og tilmelder dig.


Skulle en tilmeldt elev skifte lærested i konkurrenceforløbet er det muligt frem til indledende runde at ændre navnet på den virksomhed man repræsenterer. Dette skal ske skriftligt direkte til BKD eller BKD’s repræsentanter senest på indleveringsdagen ved indledende runde.