Så er tilmeldingen åben til årets konkurrence

Tilmeldingen til dette års udgave af Danmarks Bedste Brød og Kager er startet. Som sidste år gentager vi i brødkonkurrencen kategorien Fuldkornshvedebrød og indfører en ny: Madbrød/Ready to eat. På kagesiden er kategorierne ens fra sidste år, hvor kategorien Kransekagestykke jo overraskede positivt med stor kreativitet. Det er vort håb, at Du også i år finder tid og inspiration til at deltage i konkurrencen.
 
Indledende runde, er igen i år henlagt til henholdsvis Odense og Køge. Her vil fagligt kompetente juryer over to dage, bedømme alle indleverede produkter og finde de 10 bedste indenfor hver af de fire brød- og tre kagekategorier. Disse udvalgte 70 produkter bedømmes efterfølgende endnu engang af to helt nye juryer til finalen, der afvikles i et endnu større telt end tidligere på Rådhuspladsen i København. For fagfolk vil der være et specielt indrettet VIP område, hvor finaleprodukterne vil kunne ses og vore to sponsorer vil være vært med lidt mundgodt.

Mange gode grunde til at være med

·      Produktudvikling i egen virksomhed

·      Test af egne produkter mod andre fagfolks

·      Stor markedsføringsværdi for butik og branche

·      Flotte plaketter til ophæng i butikken til top tre

·      Vinderplakater til brug straks i butikken

·      Attraktive pengepræmier til top tre

·      Finaledeltagerdiplomer til alle

Flere oplysninger
Du kan læse meget mere om konkurrencebetingelser og regler samt finde opskriftsformularer til dette års konkurrencer på www.danmarksbedste.info.

Du kan tilmelde sig konkurrencerne ved at klikke her.

Nyttige datoer
Sidste tilmelding:
Onsdag den 26. august

Indledende runde:
Tirsdag den 1. september – Odense
Torsdag den 3. september – Køge

Offentliggørelse af finaledeltagere:
Senest fredag den 11. september
Alle deltagere i indledende runde vil modtage skriftlig besked på mail om, hvorvidt de er finaledeltagere eller ej. Kort efter offentliggøres finaledeltagerne på konkurrencens hjemmeside – www.danmarksbedste.info

Finale:
Tirsdag den 22. september 2015 på Rådhuspladsen i København.

Vi håber meget, at se dig som deltager i år.