Årets talentkonkurrence er i gang

Der er masser af kvalitet i talentkonkurrencen under Danmarks Bedste Brød og Kager.

Hvem har den bedste lærling i Danmark?
Det vil alle gerne vide, og derfor er der også skruet godt op for kvaliteten af de specialbrød og tærter, som bliver indleveret til talentkonkurrencen under Danmarks Bedste Brød og Kager, som kører sideløbende med den ”store” konkurrence, hvor de indledende runder går i gang i slutningen af august.
Første indledende runde af talentkonkurrencen foregik på UCH i Holstebro. Her skulle dommerne finde tre talenter indenfor henholdsvis bagt tærte og specialbrød, som skal videre til konkurrencens finale, der finder sted i forbindelse med hovedkonkurrencens finaleafvikling på Rådhuspladsen i København den 27. september.

Onsdag den 17. august var konkurrencen nået til Vejle og Odense, hvor dygtige bageelever også gav dommerne noget at tygge på - i mere end én forstand.